local phone 06 85 72 25 70 – Overlijden melden   24/7

Amanah Plus Service

Als u zich nu inschrijft op de gratis Plus Service van Islamitische Uitvaartzorg Amanah ontvangt u ook de nieuwsbrief en de volgende voordelen:

– Na uw inschrijving ontvangt u een waardecertificaat waarmee u recht heeft op 5% korting* op uw uitvaart of die van uw naaste en een waardebon waarmee u korting krijgt op een workshop dodenwassing voor zusters.

– Tevens ontvangt u een bewijs van inschrijving, tezamen met ‘Een wensenboekje Mijn Uitvaart’. In het wensenboekjeu kunt u al uw specifieke wensen met betrekking tot uw uitvaart vastleggen.

Als ingeschrevene voor de Amanah Plus Service heeft u de keuze om enkele keren per jaar de nieuwsbrief te ontvangen. Deze gaat over de (Islamitische) uitvaartbranche in het algemeen en de rol van Islamitische Uitvaartzorg Amanah daarin in het bijzonder . Tevens worden de activiteiten voor het komende seizoen vermeld, zodat u altijd als eerste op de hoogte bent van workshops en evenementen. Daarnaast is het eenvoudiger om door ons uw uitvaart te laten verzorgen als bent ingeschreven voor onze Plus Service.

Heeft u nog vragen over onze Plus Service van Islamitische Uitvaartzorg Amanah? Neemt u dan contact met ons op.

Meld u aan:

Aanmeldformulier Amanah Plus Service

* vraag naar de voorwaarden.

Contact

building   Islamitische Uitvaartzorg Amanah
location Koningin Wilhelminaweg 479 3737 BE Groenekan (Utrecht)
mail   Info@Amanahuitvaart.nl
folder KVK 63345293
Algemene voorwaarden: Algemene Voorwaarden Amanah

Overlijden melden  24/7 :                06 85 72 25 70
Algemene vragen  09:00 - 17:00:     06 24 74 29 71
Workshop:                                         06 18 15 82 58

Exclamation Triangle Check code