local phone 06 85 72 25 70 – Overlijden melden   24/7

Amanah Uitvaart

Ons verhaal

Geprezen zij Allah, Wij vragen Zijn Hulp en wij streven naar Zijn vergiffenis.
Wij zoeken toevlucht bij Allah van het kwaad in ons. 
Hij doet dwalen wie Hij wil en Hij leidt wie Hij wil.

Ik getuig dat er geen god is dan Allah en ik getuig dat Mohammed zijn dienaar is en zijn boodschapper. Allah stuurde hem met de Waarheid als een drager van goede tijdingen voor het laatste uur (Dag des Oordeels). Degene die gehoorzaam is aan Allah de Verhevene en Zijn boodschapper is inderdaad op het juiste pad. En degene die hen niet gehoorzamen, beschadigt zichzelf alleen en degene beschadigt Allah zeker niet.

 

Daar waar het leven eindigt, een nieuwe reis begint…

Op 20 mei 2015 is Islamitische Uitvaartzorg Amanah opgericht door Amina van der Eijk en Aisha Pijnenburg. Vanaf 2009 hebben zij al ervaring in de Islamitische uitvaartzorg. Doordat de behoefte aan een volledig Islamitische uitvaartzorg in Utrecht groot was onder de Islamitische gemeenschap besloten zij een opleiding te volgen tot uitvaartverzorger. De opgedane ervaring in de praktijk en opleiding staat garant voor een succesvolle stichting op het gebied van uitvaartzorg volgens de Islamitische voorschriften.

 

Inmiddels zijn wij gevestigd in een mooi en groot uitvaartcentrum met alle faciliteiten die nodig zijn voor een Islamitische uitvaart. Tevens beschikken wij over eigen rouwvervoer en hebben wij ook een thuiskoeling.

 

Ook beschikken wij over een heel fijn team ervaren vrijwilligers die Amanah steunen waar ze kunnen.

 

Hadith

De profeet (vrede en zegeningen zij met hem) zei:
Wanneer de mens sterft, houden zijn daden op, behalve drie (zaken):een doorlopende liefdadigheid, kennis waarvan andere profijt van hebben of een oprechte zoon (of dochter) die smeekbeden voor hem verricht.

Overgeleverd door Muslim.

Contact

building   Islamitische Uitvaartzorg Amanah
location   Wezerdreef 11 3562 BC  Utrecht
mail   Info@Amanahuitvaart.nl
folder KVK 63345293
Algemene voorwaarden: Algemene Voorwaarden Amanah

06 85 72 25 70 – Overlijden melden  24/7
06 24 74 29 71 – Algemene vragen  09:00 - 17:00

Exclamation Triangle Check code